Смъртоносна игра отне живота на 6-годишно дете
Смъртоносна игра отне живота на 6-годишно дете / dariknews

Смъртоносна игра отне живота на 6годишно дете
netinfo

Какъв повод ще имаме скоро да проверим вярна ли е поговорката
за свинята и кладенчовата вода

Има ли ръст в кражбите на пълен комплект гуми от автомобили и
къде може да се крие причината за това

Защо бивши затворници се решават да направят мемориал на
затвора, в който са лежали

Какво мисли една българка за грижите и за безгрижето на нашата
държава към децата

Къде се разигра екшън а ла "човекът с коса(чката)" и къде се
гониха двама по двама

С какво младата тенис-надежда от Плевен Роси Денчева заслужи да
бъде поздравена от Цвети Пиронкова

Смъртоносна игра отне живота на 6годишно дете
netinfo

18-годишен опита да удари полицай с коса: 18-годишен ром от село Дисевица е посегнал с коса срещу полицай от Второ РПУ-Плевен. Инцидентът се е разиграл в събота по обяд, когато след подаден сигнал е изпратен патрул към пункт за вторични суровини в индустриалната зона. Униформените забелязали каруца до пункта. При опит за проверка каруцарят - 18-годишен от село Дисевица, отказал да изпълни полицейско разпореждане.

Смъртоносна игра отне живота на 6-годишно дете: 6-годишно дете загина нелепо, като се задуши на прозореца на кола. За трагедията, разиграла се в плевенското село Беглеж, съобщиха от прокуратурата в Плевен.

6-годишният Гюнай си играл, като поставил главата си в процепа на частично сваленото стъкло на вратата на автомобила. Неизвестно как обаче прозорецът притиснал вратлето му и момченцето се задушило и починало на място. Колата, собственост на чичо му, била паркирана.

От началото на годината: Една трудова злополука е станала в областта

Завърши разследване на инцидент със смърт от края на 2013-а -

Една трудова злополука е станала в Плевен от началото на тази година, съобщи директорът на Областна инспекция по труда Айлян Пашала. Инцидентът е станал през март месец на територията на Захарния завод в Долна Митрополия. Пострадалият е 45-годишен работник. Мъжът е паднал от височина 4,40 метра при извършване на строителни работи.

В Белене - Готови са за първата копка на Водния цикъл

43 млн. лева е стойността на проекта за Водния цикъл на Белене, който предстои да се реализира тази година, финансирането му е по ОП „Околна среда". Това информира кметът на крайдунавската община Момчил Спасов. Плановете на Общината са на 9 май да бъде направена първата копка.

Смъртоносна игра отне живота на 6годишно дете
netinfo

Поройните дъждове заляха къщи в Голяма Желязна, съобщава регионалният вестник "Зетра" в новия си брой. Падналите количества там са около 80 л/кв. м. Пострадаха около 20 къщи.

Плевенският окръжен съд наложи мярка „задържане под стража" на заместник-кмета на Плевен Алексей Зелов, който бе арестуван във вторник при акция на ДАНС. "Невинен е, ще обжалваме", казва адвокатът му пред "Зетра".

Нов директор има областната дирекция Инспекция по труда в Ловеч. От 17 април след проведен конкурс инспекцията се ръководи от Камен Спасовски.
Новаторство и нестандартни идеи показаха гимназисти от Плевен, Славяново, Велико Търново и Враца на регионален панаир на учебните компании, който се проведе в Плевен в неделя. Безработицата в Ловешко с 5 пункта по-висока от средната за страната.

С публично оповестен конкурс ще бъде определен наемателят на общинския плувен басейн в Плевен.
Парад на приказките събра децата на Ловеч. Пътуваща изложба на автори от България и Норвегия откриха в Левски.

Смъртоносна игра отне живота на 6годишно дете
netinfo

„Цветко Цветков - шеф на борд, осем младежи напускат БСП", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". От материала става ясно, че председателят на общинския съвет на БСП е назначен за шеф на борда на директорите на Национална компания „Стратегически и инфраструктурни проекти", а осем членове на младежката организация на БСП се присъединяват към АБВ.

На стр. 3 - всичко известно около арестуването на зам.-кмета Алексей Зелов с обвинение за подкуп от 4 хил. лева.
Подробност от пресконференцията на Румен Петков и за приемния ден на Петър Дулев можете да четете на стр. 4.

„На пук на кризата, бизнесът с почистване процъфтява" и „Парти агенции дерат кожи на абитуриенти" са част от заглавията на страницата за бизнес.
„Половината от бебетата, родени в Плевен, са от други градове", е установило изданието в материал на стр. 6.

Акцентът на страницата „Артседмица" е разговор с новия директор на РИМ Владимир Найденов.
„Евродепутатите от АБВ ще бранят българския национален интерес", заявява в интервю пред вестника Румен Петков, който е основен организационен двигател на движението.

Стр. 9 е посветена на кръводаряването, а заглавието е „Редовните кръводарители от региона - или на гурбет в чужбина, или остарели".Както винаги - разнообразна спортна информация на стр. 15.
От последната 16-та ще научите как „Плевенските брейкъри от „Ефект" вече забавляват публиката в Кипър".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.