nap
nap / nap pleven
За четвърта поредна година НАП организира национален тиймбилдинг, който ще се проведе в периода от 15 – 18 май. На 25 и 26 март във Велико Търново се състоя предварителният квалификационен кръг, в който взеха участие служители от офисите към Териториалната дирекция на НАП Велико Търново – Монтана, Враца, Плевен и Ловеч. Отборните спортове, в които се състезаваха служителите на офис Плевен са футбол, волейбол, тенис на маса, тенис на корт и мажоретен състав.

nap
nap pleven

В отборите се включиха около 30 колеги от офиса. Плевенчани доказаха, че освен професионалисти в работата са и отлични спортисти на терена с несломим спортен дух.

nap
nap pleven

След оспорвани мачове, плевенските спортисти се върнаха с най-голям брой отличия - 5 от всички категории. В тенис на корт завоюваха първо и второ място, футболният и мажоретният отбор грабнаха вторите места от състезанието, волейбола – трето, а в тениса на маса взеха четвърто и пето място.
"Домакините ни се погрижиха за нормалното протичане на събитието и си пожелахме повече съвместни мероприятия и положителни емоции", споделиха от офиса на НАП в Плевен.

nap
nap pleven