Ще разясняват на бизнесмени как да внедряват нови продукти
Ще разясняват на бизнесмени как да внедряват нови продукти / netinfo

Информационен ден по обявените четири процедури за подбор на проекти по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013 г. ще се проведе в Плевен на 17 октомври. За това информират от Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия.

Представителите на бизнеса ще имат възможност детайлно да се запознаят с условията и начина за кандидатстване по процедура за подбор на проекти, свързана с подкрепа за внедряване в производството на иновативни продукти, процеси и предоставяне на иновативни услуги. Останалите три процедури се отнасят за технологичната модернизация в малки, средни и големи предприятия и покриването на международно признати стандарти.

Лектори по време на срещата ще бъдат експерти от Управляващия орган на ОП „Конкурентоспособност” - Дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, Министерството на икономиката и енергетиката и експерти от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, която е Междинно звено на Оперативната програма.

Информационният ден ще започне в 10.00 часа в зала „Плевен”.