pleven love4
pleven love4 / dariknews.archive
На 6-ти декември, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов откри рехабилитирания близо 12-километров участък от път II-35 Плевен – Ловеч.

pleven love4
dariknews.archive

По традиция, плевенски свещеник отслужи водосвет за здраве на изпълнителите на работата по трасето, както и на тези, които ще го ползват.

pleven love4
dariknews.archive

Инж. Светослав Глосов информира, че в рехабилитацията на участъка са вложени близо 7 милиона лева като пътят е удобен и безопасен за движение с всички компоненти, които се полагат по проекта и изисквани по правилата, като системи за сигурност, пътни знаци и реконструкция на пътни кръстовища. Той отбеляза качествената работа на фирмата – изпълнител „Автомагистрали Хемус“ АД и призова водачите, които ще ползват пътя да карат внимателно, спазвайки правилата за движение.

pleven love4
dariknews.archive
 

Второкласният път осигурява най-кратката връзка между Плевен и Ловеч, свързвайки двата областни града, и е основна пътна комуникация към фериботния комплекс „Никопол - Турну Мъгуреле“ на река Дунав.
Участници в събитието, което се състоя на разклона за село Брестовец на пътя Плевен-Ловеч, бяха областният управител на Плевен Мирослав Петров и шефът на Областно пътно управление Ивайло Денчев.

pleven love4
dariknews.archive