С 4:3, учителите победиха абитуриентите в традиционния мач в СОУИван Вазов
С 4:3, учителите победиха абитуриентите в традиционния мач в СОУИван Вазов / dariknews

На 13 май в двора на СОУ „Иван Вазов" се проведе традиционният футболен мач между абитуриенти и учители. Двубоят стартира в 19:15 часа и беше доста оспорван.

С 43 учителите победиха абитуриентите в традиционния мач в СОУ"Иван Вазов"
netinfo

Зрителите, които заеха местата си доста рано, открито показваха пристрастията си и подкрепяха своя фаворит по време на оспорваната надпревара. В нея на страната на учителите се включиха и известният български футболист от близкото минало Ивайло Петков и екскапитанът на ПФК „Спартак"-Плевен Кунчо Кунчев.

Опонентите играха великолепно и бяха почти равностойни, но учителите успяха да надделеят. Те биха абитуриентите с малка разлика- 4:3. Както обаче обеща директорът на учебното заведение г-н Димитър Митев, който също участва в мача, наградата- голяма вкусна торта, отиде при дванадесетокласниците.

С 43 учителите победиха абитуриентите в традиционния мач в СОУ"Иван Вазов"
netinfo

Вечерта продължи по план с тържествената церемонията по връчването на третите Годишни награди на СОУ „Иван Вазов". Първи се изявиха момичетата от танцов състав „Рияна". Церемонията след това бе официално открита от водещите.

След тях певческата група на СОУ „Иван Вазов" изпълни химна на училището. Същата вечер беше и премиерата на клипа към песента. На сцената се изяви и Ива Цветанова, която беше сред финалистките във формата „Сценична партньорка на г-н Андреев" в Шоуто на Слави.

След нейното изпълнение бяха връчени наградите на номинираните в част от категориите, но за съжаление церемонията беше прекратена поради неблагоприятните метеорологични условия - над сцената се изля проливен дъжд.
Организаторите на Годишните награди на СОУ „Иван Вазов" - учениците от 11 л клас, дадоха обещание, церемонията по награждаването да се проведе в началото на месец юни. Все още няма точна дата, но подробности за събитието ще се публикуват в сайта на училището