Ремонтират моста в Телиш за 700 000 лева
Ремонтират моста в Телиш за 700 000 лева / dariknews.archive

Народният представител Пламен Тачев обяви в Червен бряг, че в близко време трябва да бъде извършен ремонт на моста в Телиш, който е до бившето военно поделение в селото.

„Преди дни разговарях със секретаря на Комисията по бедствия и аварии и директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението комисар Николай Николов, който лично посети село Телиш. Бях подкрепен и от министър Вучков и имам уверението на тези три институции, че още на първото заседание на Комисията по бедствия и аварии ще бъде внесено предложение за осъществяване на ремонта на моста в Телиш, който е в близост до бившето военно поделение.

Предвижда се ремонтът да е на стойност над 700 000 лева и Пламен Тачев изрази надежда скоро да бъде осъществен, тъй като това е негов ангажимент като народен представител.

В края на миналата седмица вътрешният министър Вучков откри нова система за видеонаблюдение в Червен бряг. На събитието присъстваха областният управител на Плевен Ралица Добрева, заместникът й арх. Бойко Балтаков и депутатът Пламен Тачев.