Продължава попълването на картата с опасните за децата места в Плевен
Продължава попълването на картата с опасните за децата места в Плевен / netinfo

Сдружение на помагащите специалисти в социалната сфера “Малки стъпки” обявява началото на третата част от инициативата си за създаване на карта на опасните за деца точки в Плевен.

Идеята стартира преди година, първото издание беше факт през месец май, а в него фигурираха общо 33 опасни точки точки. След втората част в края на 2007 година опасните точки станаха 56.

В периода 16 – 23 юни тази година специалисти и доброволци на Сдружението предстои да обходят точките, за които имат информация и места, за които може да се предположи, че са опасни.

От сдружението очакват гражданите на Плевен да проявят активност и да подават сигнали за подобни опасни места. “Ще получим и обработим всяка информация при пълна конфиденциалност”, категорични са организаторите. Информацията ще се събира активно в периода до 16 юни 2008 година на телефона на Сдружението – 064/803474 и на e-mail: SKCPleven@yahoo.com.

В този период ще се приемат и заявките на хора, които искат да се включат в инициативата, като доброволци и да помогнат за почистването на улиците от използваните спринцовки.