Призът Кмет на месеца беше присъден на кмета на град Левски
Призът Кмет на месеца беше присъден на кмета на град Левски / obshtina.levski

Призът "Кмет на месеца"е признание за желанието и усилията на жителите на град Левски и хората в селата на общината да съхранят патриотичния дух. Истинският заряд на тази кауза, чувството да бъдем горди българи, пролича на националния ни празник 3 март.

С тези думи, кметът на Община Левски Любка Александрова прие отличието на Портала на българските общини Kmeta.bg, връчено и лично от изпълнителния директор на "Бранд Медия България" Боян Томов.

Призът "Кмет на месеца" беше присъден на кмета на град Левски
netinfo

Любка Александрова благодари специално на кметовете на кметства в общината за взаимодействието им в честванията по случай 3 март.
„Когато комуникацията с кметовете на малките населени места е добра нещата се случват, защото животът на хората там се вижда най-добре. Съхраняването на патриотичния дух е прекрасна кауза за хората в града с името на Апостола и те я отстояват с достойнство. Моята истинската кауза е да направим града и общината по-добро място за живеене и работим за това", подчерта Александрова.

Кметът на Община Левски спечели надпреварата в мартенското издание на конкурса, на тема "Съхранение на патриотичния дух" при общините с население между 20 и 50 000 души. Любка Александрова победи силната конкуренция в лицето на своите колеги от Карнобат, Раковски, Свищов и Септември.

Изпълнителният директор на "Бранд Медия България" Боян Томов, поздрави Любка Александрова и жителите на общината. Той сподели, че е останал приятно изненадан от чистотата на града, от новата фасада на ремонтираното читалище "Георги Парцалев", от факта, че хората в Левски успяват да запазят патриотичния дух, въпреки превратните времена, в които живеем.

Боян Томов връчи на г-жа Александрова концепцията за бъдещия конкурс "Кмет на Европа" и пожела успех в надпреварата за "Кмет на годината", която ще излъчи победител за 2016 г. измежду всички наградени с приза "Кмет на месеца".