Преглед на печата
Преглед на печата / archive.dariknews

В броя на вестник "Посредник" от сряда четете:

Колко остава до пускането на пътната отсечка от жп гарата до
Сладкарска кооперация

Нараства или пада интересът към екзотичните пътувания и къде
ще почиват плевенчани по Нова година

Кой смята, че по проблема с бежанците продължаваме да си крием главата в
пясъка и че медиите го преекспонират

Кога и защо ще прави извънредни проверки Общинският
инспекторат в Плевен

За коя група работници у нас най-много места разкриват
кооперациите

Къде ще се качат на тепиха 11 плевенски боксьори и за какво
класиране тръгват.

Вестник "BG-Север" предлага на читателите си:

„Герберите бесни, че им спират кранчето от Здравната каса", е водещото заглавие в новия брой на седмичника „BG Север". Изданието припомня как депутатът Владислав Николов грубо се нахвърли върху новата шефка на РЗОК Пенка Стефанова. Оказва се, че няма нищо случайно. „Започвам пълна ревизия на дейността на Касата през последните 4 години", заявява тя в интервю пред вестника.

На трета страница можете да прочетете актуални подборности от най-горещата точка в Плевенско под заглавие „Телиш на бунт срещу бежанците". „Проблемът с бежанците е най-големият провал на президента Плевнелиев", казва на 4 стр. областният лидер на БСП Румен Петков.

„Търговци търпят сериозни загуби заради нова детска площадка" и „Огромни разлики в цените на лекарствата стряскат хората", са част от заглавията на страницата за бизнес.

От 6 стр. можете да научите как ученици започват платена практика в социални домове, за липсата на противогрипни ваксини и за растящия брой на болните от диабет.

Страницата „Артседмица" предлага богата културна информация, а 9-та е посветена на „Архангел Михаил - небесният войн."

Спортната страница информира за най-новите местни изяви във футбола, баскетбола, каратето, кикбоса и пр., а 16-та е както винаги шарена - там шестват от декоративни кученца до купонясващи със Светльо Витков. Ще научите и за най-новия хит на „Диана експрес".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.