Преглед на печата
Преглед на печата / archive.dariknews

В броя на вестник "Посредник" тази сряда четем:

Защо отново ще чуем клетва на предстоящото заседание на Общинския съвет в Плевен

С колко са намалели за година болничните легла в Плевенско и защо

За джуджета и клоуни, които показват на деца магията на цветовете

Как Бойко с добитък и техника отива на протест и какво мислят за това нашите животновъди

Колко дни над Кнежа ще се сипе международен звезден прах

Какви отличия спечелиха лекоатлетите на плевенския "Спартак" в младша възраст.

Тази седмица от вестник „BG Север" научаваме за:

Резилът, до който стигна плевенският футбол след фалита на ПФК „Спартак", е водещата тема на 23-тия за годината брой на в. „BG Север". Изданието информира подробно за последните събития, които доведоха до отпадането на легендарния клуб от професионалната футболна сцена.

В основния си материал на „конфликтната" 3 стр. вестникът разкрива подробности за новия ужасяващ метод за саморазправа, който „върлува" из Плевенско - отмъщение чрез тровене на домашни любимци.

Защо инициативен комитет готви подписка с искане за оставка на плевенския кмет проф. д-р Стойков и какъв е отговорът на градоначалника ще научите от 4 стр. Пак там ще намерите и информация за назначението на новия областен управител Илиян Йончев.

Плевенската „Топлофикация" предлага глътка въздух на задлъжнелите си клиенти - те няма да плащат лихви върху просрочените си фактури, съобщава вестникът на своята бизнес страница.

Освен постоянните рубрики „Гневът на младите" и „Послушай лекаря" на 6 стр. ще намерите материали за пазара на труда в Плевен, за ученическите лагери през това лято и др.

Гост на „Артседмица" в този брой е популярният актьор Николай Урумов, който от месец играе на сцената на плевенския театър в постановката „Последният полов атлет".
Градоустройството е най-висшата степен на архитектурното изкуство - твърди в интервю за седмичника арх. Иван Стефанов.

Къде е земният рай ще научите от материала „Света Гора - пътуване в един друг свят" на 9 стр.
Какви изненади и неочаквани обрати предложи тазгодишният бал на „Изида", как Ути Бъчваров нахрани 10 000 авджии, колко бира се готвят за изпият рокерите този уикенд и кои известни плевенчани трябва да почерпят тази седмица ще разберете от 16 стр.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.