Преглед на печата
Преглед на печата / archive.dariknews

В броя на вестник "Посредник" този понеделник пише:

Кои наши художници рисуваха върху голи тела и защо

В каква насока ще си сътрудничат Медицинският университет и БАН

Кои хаши танцьори станаха първенци в балкански фестивал

Защо плевенски културтрегер събра мемоерите си под заглавие "Живот на кредит"

Как обжалване на изпълнител по проект бави реставрацията на исторически културен паметник

Какви писмени искания отправиха футболни фенове към общинското руководство.

Брой 23 на вестник „BG Север":

Резилът, до който стигна плевенският футбол след фалита на ПФК „Спартак", е водещата тема на 23-тия за годината брой на в. „BG Север". Изданието информира подробно за последните събития, които доведоха до отпадането на легендарния клуб от професионалната футболна сцена.

В основния си материал на „конфликтната" 3 стр. вестникът разкрива подробности за новия ужасяващ метод за саморазправа, който „върлува" из Плевенско - отмъщение чрез тровене на домашни любимци.

Защо инициативен комитет готви подписка с искане за оставка на плевенския кмет проф. д-р Стойков и какъв е отговорът на градоначалника ще научите от 4 стр. Пак там ще намерите и информация за назначението на новия областен управител Илиян Йончев.

Плевенската „Топлофикация" предлага глътка въздух на задлъжнелите си клиенти - те няма да плащат лихви върху просрочените си фактури, съобщава вестникът на своята бизнес страница.

Освен постоянните рубрики „Гневът на младите" и „Послушай лекаря" на 6 стр. ще намерите материали за пазара на труда в Плевен, за ученическите лагери през това лято и др.

Гост на „Артседмица" в този брой е популярният актьор Николай Урумов, който от месец играе на сцената на плевенския театър в постановката „Последният полов атлет".
Градоустройството е най-висшата степен на архитектурното изкуство - твърди в интервю за седмичника арх. Иван Стефанов.

Къде е земният рай ще научите от материала „Света Гора - пътуване в един друг свят" на 9 стр.
Какви изненади и неочаквани обрати предложи тазгодишният бал на „Изида", как Ути Бъчваров нахрани 10 000 авджии, колко бира се готвят за изпият рокерите този уикенд и кои известни плевенчани трябва да почерпят тази седмица ще разберете от 16 стр.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.