Преглед на печата
Преглед на печата / archiv.DarikNews

Какво пише в броя на вестник "Посредник" този вторник:

Къде са нишите за българския бизнес за китайските пазари

Защо натри месеца служба сменят директора на ОД на МВР-Плевен комисар Мирослав Петров

Къде и кога можем да чуем музика от хитови филмови ленти и в чие изпълнение

Що е Ар Нуво и защо ще гостува в плевенска галерия

Какво води в църква професионални незрящи музиканти

Къде презлятото децата могат да тренират и в какви спортове ще се усъвършенстват.

Какво четем в "BG-Север" тази седмица:

Електронните фишове за превишена скорост, които КАТ изпраща на нарушителите, все по-често падат при обжалване в съда, защото пътните полицаи пренебрегват изискванията на закона. Това съобщава от първата си страница 20-тият за годината брой на в. „BG Север".

На „конфликтната" 3 стр. изданието публикува материал за незаконната търговия с невръстни ромски момичета, продавани за булки още на 12-13-годишна възраст.

Какво мислят плевенчани за първите дни от работата на 42-то Народно събрание и коментари на новоизбрани местни депутати можете да прочетете на 4 стр.

„Развиваме туризъм само на документи" е водещото заглавие на бизнес страницата. Материалът прави анализ на туристическата реклама на Плевен, която се оказва доста скромна.
На 6 стр. можете да прочетете материал за 80-годишен музикант, който преподава уроци по акордеон и китара, за да преживява.
„Артседмица" отново предлага богата информация за културния живот в Плевен.

Изкуството прави децата ни добри хора, то е ваксина срещу вирусите на улицата, твърди в интервю за вестника Йорданка Крумова, директор на плевенския Център за работа с деца.
Пак на този център и на неговия 60-годишен юбилей е посветена 9 стр. на броя.

Шестото място на футболния „Спартак" и неизвестността за бъдещето на отбора са основната тема на спортната страница.
Как изглежда рокля, ушита от 18 найлонови торбички, защо съседки се биха на покрива на жилищна кооперация и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица, ще научите от 16 стр. В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.