Преглед на печата
Преглед на печата / archiv.DarikNews

В броя на вестник "Посредник" този вторник можем да прочетем:

Кои са победителите в първото състезание за редене на пъзели

Има ли още отличени наши съграждани за 24-ти май

Откъде ще получим подкрепа за Зелената градска среда на Плевен и кога ще факт тя

Колко ученически компании ще ни представят в бизнес форума "Изгряващи звезди"

От кого получи наградата си "Учител на годината" Румяна Николова от СДГ"Теменуга"

Къде ще се прояввят 10-годишните момчета на хандбалния "Шугар.

"В "BG-Север" тази седмица пише:

Категоричната изборна победа на БСП и провалът на ГЕРБ в Плевенска област са основната тема на 18-тия за годината брой на седмичника „BG Север". Първа и четвърта страница на изданието са отделени за анализи на получените резултати от гласуването в региона на 12 май.

„Роми тормозят живеещите около чешмата „Балаклия" е водещото заглавие на 3 стр. Материалът информира читателите за назряващ нов сериозен проблем в Плевен, който може да доведе до конфликт между жители на района около обществената чешма.

На бизнес страницата си вестникът алармира властите за търговци, които незаконно продават храни на открито в самия център на града. Пак там ще научите кои европейски недомислици застрашават родното производство на плодове и зеленчуци, защо пазарът на коли втора ръка се раздвижи и др.

Съдбата на незрящата Теодора и безизходицата, в която е изпаднала нейната майка, са водещата тема на 6 стр. Там ще намерите и постоянните рубрики „Гневът на младите" и „Послушай лекаря".

Какви изненади очакват плевенчани в Нощта на музеите, как Регионалната библиотека „Хр. Смирненски" се включи в инициативата Нощ на литературата и защо ВКС върна за втори път Пламен Янкуловски в галерията ще научите от 7 стр.

Ако БСП има инстинкт за самосъхранение, трябва да направи радикални промени, твърди в интервю за вестника председателят областния предизборен щаб на социалистите в Плевен Румен Петков.

Спортната страница информира подробно за предстоящата надпревара за Каменица фен купа в града, за отпадането на футболния „Спартак" от надпреварата за А група и др.

Какви са последните модни приумици на почитателите на пиърсинга и татуировките, кои рок групи разтресоха Градската градина и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще разберете от 16 стр.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.