Преглед на печата
Преглед на печата / archiv.DarikNews

Във вестник "Посредник" този петък пише:

Какво иска и какво не, лидерът на партия Атака според местни активисти

Как и с какви инициативи беше отбелязан в Плевен Денят на Европа

С какво ще привлече плевенчани и гостите на града празничната програма за 15-ти май

Пълна готовност за 12-ти в областта - 284 000 броя бюлетини и 381 копирни устройства

Кога ще е готов пътят между Славяново и Пордим и колко струва ремонтът

Какви са шансовете на футболистите ни за промоция в "А" група

Анонс на  брой 17-2013 на „BG Север":

„ГЕРБ използва социалния патронаж за агитация" е водещото заглавие на 17-тия за годината брой на седмичника „BG Север". Материалът информира за следвеликденската предизборна акция на доскоро управляващите, която скандализира обществото в Плевен.

На „конфликтната" 3 стр. можете да прочетете защо издадени електронни фишове за превишена скорост падат в съда, какви опасности крие 5-метрова яма на ул. „Вардар", колко души в региона „ужили" банда измамници и др.

Основният материал на 4 стр. е за срещата на бившия финансов министър Пламен Орешарски с плевенски бизнесмени. Номинираният от БСП за бъдещ министър председател Орешарски твърди, че административно-рекетьорският натиск при ГЕРБ е досъсипал българския бизнес.

Над 35 на сто от плевенските фирми работят в сивия сектор, информира седмичникът на своята бизнес страница.

„Инвалидите нямат достъп до всички аптеки в Плевен" е водещото заглавие на 6 стр. Според местни фармацевти съществуващите нормативни документи за осигуряване на нормален достъп на хората с увреждания до аптеките са недомислени.

„Артседмица" отново предлага богата информация за културния живот в града.

Надеждите на хората са свързани със социалистическата партия - твърди в интервю за изданието областният лидер на БСП в Плевен Васил Антонов.

Девета страница е отделена на парламентарните избори в неделя - на нея „гостуват" кметът на Белене Петър Дулев, бившият енергиен министър в правителството на тройната коалиция Румен Овчаров и проф. Андрей Пантев.

На спортната страница ще намерите информация за поредните медали и купи, които спечелиха плевенските шахматисти и каратеки.

Защо пийнал мъж открадна стар москвич и заспа в него, какви емоции взривиха актьорите от „Революция Z" в Музикалното училище и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще научите от 16 стр.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.