Преглед на печата
Преглед на печата / dariknews.bg

В броя на "Посредник" от вторник четете:

Кога ще имаме в Плевен нови тролейбусни линии и как ще стигаме до Кайлъка с колело

Колко са заявили участие в голямото почистване и кой раздава чували за боклук

Какво е общото между журналистиката и Бродуей и къде в пъзела е мястото на Лора

Защо нашсъгражданин продължава да сънува, че лети към открития Космос

Кой и защо ще раздава безплатни прегръдки в центъра на града

Как завърши контролата на футболния Спартак тази събота.

Брой 14 за 2013 година на „BG Север":

„Парашутисти разбиха „Атака" в Плевенско" - водещо заглавие на бр. 14 на в. „BG Север". Изданието съобщава подробности около избухналия в края на миналата седмица скандал в редиците на атакистите. Общинските координатори на Волен Сидеров масово са хвърлили своите оставки в знак на протест срещу спуснатите от лидера им парашутисти в местната листа с кандидат-депутати.

Плевенчанин попадна на измамници в онлайн търговията по интернет и изгоря с 550 лв., информира вестникът на своята 3 стр. Проверката показала, че като собственик на сайта е регистриран безимотен ром от Враца, който срещу малки суми играел ролята на бушон между измамените и мошениците.

„Българо-руски обществен форум ще гради връзките между двете страни" е водещото заглавие на 4 стр. Материалът информира за посещението на българска делегация в Москва, водена от президента Георги Първанов /2002-2012 г./, и за резултатите от срещите й в ИТАР-ТАСС.

Защо лошото време през последните седмици изправи на нокти земеделците и дали пак ще ядем сирена от палмово масло с цената на истинските ще научите от 5 стр.

Освен постоянните рубрики „Гневът на младите" и „Послушай лекаря" на „социалната" страница можете да прочетете още как държавата изкуствено намалява приема на изоставени деца в домовете, влияят ли слънчевите изригвания и големите температурни амплитуди на здравето и др.

„Артседмица" отново информира подробно за най-важните събития в културния живот на града.
Никога не съм бил член на ГЕРБ, избрах БСП заради възгледите си - твърди в интервю за седмичника световният шампион по бокс Детелин Далаклиев.

9 стр. е отделена за най-жизнерадостните празници в народния календар - пролетните.
„Цар Футбол" за пореден път е превзел спортната страница - основното заглавие в нея е „Спартак отново решава мач с гол в последната секунда".
Как надраскана детска книжка предизвика яростен бой между майки и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще разберете от 16 стр.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.