Преглед на печата
Преглед на печата / dariknews.bg

Във вестник "Посредник", този понеделник четем:

Кой е живял през 1943 година на улица "Люлебургас" - 1 в Плевен и защо го издирва известен професор от Израел

Кои девет града освен Плевен получиха наградата "Шофар"

Вярно ли е, че Цачева ще става служебен министър-председател

По колко неизвинени отсъствия имат нашите 10 депутати в 41-то Народно събрание

Какво скара био и другите земеделци в България

Колко изкуства се събраха под покрива на Арт-центъра в Градската градина

В деветия брой на вестник "BG Север" можем да прочетем:

Държавната плевенска филхармония върти частен бизнес в общинска зала. Изданието цитира отговор на културния министър в оставка Вежди Рашидов на въпрос на депутата Румен Петков. От него става ясно, че шефът на филхармонията Евлоги Илиев е завъртял сериозен частен бизнес, използвайки държавните музиканти и общинската зала "Катя Попова".

Другият водещ материал в броя е със заглавие "Екшън в болницата: пациентка обвини доктор в побой, а той нея - в клевета". В него вестникът информира за необичаен инцидент в плевенската болница вечерта на 23 февруари, при който лекар и пациентка влезли в сериозен конфликт.

Кои са най-сериозните провали на правителството на ГЕРБ според Румен Петков ще научите от 4 стр.

Земеделието ни се превръща в балон, който всеки момент може да се спука, предупреждават експерти на бизнес страницата в броя.

"Артседмица" информира за спор между плевенските читалища заради 3 синекурни щатни бройки, за турнето на спектакъла "Предградие", за участниците в десетия конкурс за акомпанятори и за изявите на цигуларката Зорница Иларионова пред родна публика.

"Да бъда полицай е детската ми мечта и сега не съжалявам за своя избор" - твърди в интервю за вестника новият директор на Областната дирекция на МВР в Плевен комисар Мирослав Николов.

Девета страница е отделена за Международния ден на жената 8 март и за съдбата на многодетните майки у нас.

Водещият материал на спортната страница е за загубата на футболистите от плевенския "Спартак" при гостуването им в Етрополе.

Защо Даниел Петров участва в "Гласът на България" и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще разберете от 16 стр.

В седмичника ще намерите и полезни съвети, граждански обяви, кръстословица, хороскоп, спорт и забавни четива за уикенда, програмите на ефирни и кабелни телевизии и много новини.