Преглед на печата
Преглед на печата / dariknews.bg

В днешния брой на вестник "Посредник" четем:

На каква тематика ще бъде тазгодишната "Нощ в музея" и защо

Колко безработни излязоха на протестен марш в Плевен

Спаси ли кризата пернатите от Банго Васил

Защо в неделя, голяма част от Плевен остана без вода

Бележат ли ръст фиктивните собственици на фирми в града

Успя ли баскетболният "Спартак" да надвие "Рилски спортист".

Тази седмица в първия за годината брой на вестник "BG Север" четем:

"Бизнесът пропищя от данък сгради" е водещото заглавие на първия за годината брой на седмичника "BG Север". След промените в Наредба 20, гласувани от Общинския съвет, реалната данъчна тежест за фирмите в Плевен се увеличава с около 20 на сто в сравнение с 2012 г., информира изданието.

Как Плевен влезе в черната хроника на фаталните ловни инциденти през последните седмици и защо зачестиха произшествията по време на лов ще научите от 3 стр.

Международни експерти идват у нас, за да кажат "да" на проекта АЕЦ "Белене", съобщава вестникът на четвъртата си страница. Пак там ще научите с какво ще бъде гарнирана "пицата" на плевенския "Бюджет 2013".

С повече от 50 на сто са спаднали оборотите на търговците на дребно в Плевен по време на коледното и новогодишното пазаруване, съобщава вестникът на 5 стр.

"Възрастно семейство продава имуществото си, за да оцелее" е водещият материал на "социалната" страница. На нея ще намерите и редовните рубрики "Гневът на младите" и "Послушай лекаря".

"Артседмица" предлага на читателите обзор на културните събития в града през отминалата 2012 г.
"Бойко Борисов и неговото правителство съзнателно ликвидират Плевен и областта" - твърди в интервю за вестника депутатът от Коалиция за България Румен Петков.

Какви шансове ще имаме да започнем от начало в настоящата годината на Змията по Китайския хороскоп ще разберете от 9 стр.
Футболистите на плевенския "Спартак" започват подготовката си на 16 януари и чакат нови попълнения, информира вестникът на спортната си страница.

Защо Плевен вдъхнови Светльо Хиподилски да направи новия си хит и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще научите от 16 стр.

В седмичника ще намерите и полезни съвети, граждански обяви, кръстословица, хороскоп, спорт и забавни четива за уикенда, програмите на ефирни и кабелни телевизии и много новини.