Предупредиха за спиране на тока в Ловеч
Предупредиха за спиране на тока в Ловеч / снимка:sxc.hu

ЧЕЗ Разпределение България съобщи за предстоящи прекъсвания на електрозахранването или възможни смущения в Ловеч за периода от 1 до 5 февруари, информират от сайта на общинската администрация.

На 1 февруари от 9.30 до 12.00 часа няма да има ток в кв. "Дръстене", трафопост 3. Същият ден от 13.00 до 15.00 часа ще бъде спряно електрозахранването на част  от ул. "Стара планина" до Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги.

На 2 февруари от 9.30 до 12.00 часа ще бъде спряно електрозахранването в центъра на село Соколово, а от 13.00 до 15.00 часа в Ловеч част от улица "Дунав" остава без ток.

На 3 февруари от 9.30 до 15.30 часа в Ловеч се спира електрозахранването на трафопост 160, или  бул. "България" от пресечката с ул. "Волов" до пресечката с ул. "Проф. Беньо Цонев" остава без ток.

От ЧЕЗ обясняват, че причината за спирането или смущенията в електрозахранването са изнасяне (рециклиране) на eл. табла на граница на собственост; ремонт на съоръжения; присъединяване на нови абонати; оперативни превключвания; реконструкции на електропроводи /подмяна на проводници, изправяне на нови стълбове/; кастрене; профилактика на трафопостове.