burdjev
burdjev / bsp pleven
Народният представител от ПГ на БСП в 44-то Народно събрание Стефан Бурджев изпрати до медиите поздравителен адрес по случай първия учебен ден:

Уважаеми учители и ученици,
Приемете искрените ми поздравления по повод откриването на новата учебна  2019/2020 година., пожелавам ви да  бъде успешна и ползотворна. Да открие пред всички вас нови възможности за развитие, предизвикателства и интересни идеи, които да осъществите с успех.
Уважаеми учители, продължавайте със същия дух и старание да образовате децата, не само със знания, а и да ги учите на изконните човешки ценности – патриотизъм, толерантност, уважение към ближния. Желая ви много сили и творчески ентусиазъм, защото вие градите нашето бъдеще.
Скъпи ученици, бъдете здрави, успешни, търсещи новото, интересното и красивото. Пожелавам Ви новата учебна година да бъде изпълнена с ползотворен труд, постоянство и добро настроение!
Днешният ден безспорно е най-вълнуващ за най-малките от вас – тези, които за първи път прекрачват прага на класните стаи и навлизат в един нов етап от живота си, в необятния свят на знанието. Вярвайте на вашите учители, които с любов и търпение ще ви поведат по пътя на науката и мъдростта. С упоритост и целеустременост усвоявайте новите знания, за да достигнете мечтите и стремежите си. На добър час!
16.09.2019г.                                                                          С уважение,
гр.Плевен                                                                              Стефан Бурджев
                                                                                                 Народен представител  44 НС ПГ БСП