criminale
criminale / nikolay kolev
Тази вечер на площад "Възраждане" ще се състои концертът на рок група „Криминале“. Събитието е част от празничните мероприятия по случай Празника на Плевен – 15-ти май.
„И този път няма да ви изневерим, и в рамките на час и половина - а защо не и повече, ще ви представим световни рок хитове, които вече много от вас са слушали в наше изпълнение като към тях, всъщност в по-голямата част от нашия първи самостоятелен концерт в Плевен сме добавили съвместни изпълнения с наши гости, които поканихме специално за отбелязването на празника на Плевен – 15-ти май.
Направиме го, за да създадем продукт, който да зарадва всеки от вас и затова на сцената заедно с нас отново ще бъде певицата Биляна Добрева с нови песни в съвместния ни репертоар.
Този път обогатихме състава си с музикантите Тони Ангелов и Никола Дамянов, които ще внесат в събитието неповторимия привкус на автентичното звучене на тромпета и на тенор-саксофона.
Разбира се, първата ни самостоятелна програма, която представяме за пръв път пред вас има своя „Гвоздей“, и така кулминацията ще настъпи, когато на сцената на площад „Възраждане“ в Плевен, заедно с рок група „Криминале“ ще излезе в пълния си състав Общински хор „Гена Димитрова“ с диригент Анелия Дечева, за да покажем за вас една по-близка, мащабна и реална картина на песни на изпълнители като Франк Синатра, АББА, Фреди Меркюри от КУИН.
Всички сте добре дошли таи взечер – 10-ти май на площад „Възраждане“! Началото на концерта е в 20:30 часа".

Рок група „Криминале“ - Наско, Илина, Ники Мартин и Валери.

criminale
nikolay kolev

criminale
nikolay kolev

criminale
nikolay kolev

criminale
nikolay kolev

criminale
nikolay kolev