Полицията издирва Павел Митков Аврамов на 29 години
Полицията издирва Павел Митков Аврамов на 29 години / archiv.DarikNews

ОДМВР - Плевен издирва безследно изчезналия Павел Митков Аврамов на 29 години с постоянен и настоящ адрес в село Радишево, област Плевен.
Павел Аврамов е в неизвестност от 1130 часа на 5 март 2012 година, когато е напуснал дома и до настоящия момент е в неизвестност.

От проведените към настоящият момент издирвателни мероприятия не е установен актуалния адрес и местонахождение на Павел Аврамов. Той е на видима възраст 25 - 30 години, ръст - висок, лице - овално, бяло, гладко, коса - права, кестенява, гъста, дълга вързана на опашка, вежди - гъсти, нос - правилен; очи - кафяви, устни - дебели, телосложение - пълен, строен.

От близо седем години Павел Аврамов е с диагноза параноидна шизофрения. Бил е облечен със синьо яке с жълта яка, черен анцунг с качулка и обут със сиви маратонки.
При напускането на дома си Павел Аврамов е бил без лична карта като е носел в себе си машинка за правене на цигари, филтри и насипен тютюн.
Също така в себе си е носел сребърен синджир от едри халки с дължина около 60 см. Към настоящия момент Павел Аврамов е без брада.