Подписваме договор по ОПАК
Подписваме договор по ОПАК / Дарик Плевен

Договор за изпълнение на малка обществена поръчка с предмет "Дейности за публичност и информация по проект по ОПАК на областна администрация - Плевен" ще бъде подписан в областната управа днес в 11.00 часа. Той ще бъде сключен с фирма "Кавангард" ЕООД, уточняват от пресслужбата на администрацията.

Проектът "По-добро обслужване чрез електронно управление в Северозападен, Северен централен и Североизточен район за планиране" се осъществява по Оперативна програма  "Административен капацитет", съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд. "Кавангард" е предложила най-добри ценови условия и е получила най-голям брой точки от комисията. След избора тя е официално поканена от областния управител Иван Новкиришки за сключване на договор и стартиране на поръчката.

На подписването днес са поканени областните управители на Ловеч, Добрич и Габрово в качеството си на партньори по проекта, представители на управляващия орган на ОП "Административен капацитет" към Министерството на финансите, екипът за организация и управление на проекта. Очаква се да присъстват и Димитър Стоянов - съветник на министъра на регионално развитие, и Пламен Койчев - началник на отдел "Електронно правителство и електронни услуги" в Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.