Откриват Сватбено изложение Плевен  - 2013
Откриват Сватбено изложение Плевен - 2013 / archiv.DarikNews

За втори път под един покрив се събират всички, свързани със сватбения бранш в Плевен. Отново инициативата е на Търговски център "Макси", но този път съвместно с новия си партньор Националното сдружение на сватбените услуги.

"Тази година сме подготвили и много по - разнообразна програма, която включва шест модни ревюта на бутикови тоалети на известни български дизайнери, модни къщи и булчински рокли, изпълнения на салонна и развлекателна музика, фолклорна програма, включваща танци и ритуали, както и демонстрации на грим и прически", каза Ива петрова - управител на Търговски център "Макси".

Благодарение на новата възможност в търговския център за преброяване на посетителите ще може след изложението да се направи точен анализ на посещението и организаторите се надяват то да бъде значително по - голямо от миналата година.

Отктиването на Сватбеното изложение ще се състои на 14 февруари в 14:30 часа в Търговски център "Макси", като веднага след това ще се състои презентация - дегустация на Професионалните гимназии по лозарство и винарство, по туризъм и по търговия и ресторантьорство.

В програмата на първия ден на изложението ще се състои Ревю - Етно колекция и ще бъдат показани народни носии от известни модни къщи, представени от манекените от модната агенция на Георги Ангелов, която след това ще демонстрира официални и вечерни тоалети.

На 15 февруари от 14:30 часа, посетителите на сватбеното изложение ще могат да се насладят на "Музика за настроенир" - музикален букет, представен от Чавдар Вълков - цигулка и Магдалена Банкова - пиано

В последния ден от изложението в 14:00 часа ще бъде изтеглена и томбола с много изненади.