Откриха тялото на удавено дете в река Вит
Откриха тялото на удавено дете в река Вит / dariknews

Откриха тялото на удавено дете в река Вит
netinfo

Успяха ли и кога водолазите да извадят тялото на
потъналото във Вита по обяд дете

Как ремонтът на площада допринесе за оживлението, настъпило
в друга част на пешеходната зона

За кого няма проблем да бъде винаги 3 в 1 - цигулар, рокаджия
и мениджър

До къде може да стигне наглостта на крадци на метал и колко
дни те са тарашили база на полицията

За сплотени родители, решили и направили тържество на
децата в квартала, в който живеят

Кой грабна трофея във футболен турнир, проведен в памет
на бивш национал, роден в Пордим

Откриха тялото на удавено дете в река Вит
netinfo

На имотните декларации на хората от властта, оповестени на интернет-страницата на Сметната палата, е посветен водещият материал на регионалния вестник "Зетра".

20 декларации и 6 уведомления подадоха плевенските управленци и депутати. Скромно имотно състояние на хората във властта от Ловешко, са заглавията от 1-ва страница на вестника.

Труп на мъж беше открит в петък в Луковит. Тялото е открито в асансьорна шахта на недостроена сграда в центъра на града, пише вестникът.

Плевен се присъедини към Мълчаливия поход за живота в памет на 4-годишния Паоло, прегазен в пешеходната зона на Стара Загора.

Подготвените предложения за промени в Наказателния кодекс по отношение на транспортните престъпления ще бъдат внесени тази седмица в парламента.

В Ловешка област 4400 декара са пропадналите площи със слънчоглед от поройните дъждове. С поне десетина дни по-късно ще започне жътвата на ечемика в Плевенско в сравнение с миналата година, прогнозираха пред „Зетра" земеделски производители от региона.

След проверка зоопарка в Ловеч стартира процедура за подновяване на лиценза.
Близо век по-късно чрез съдебно дело наследници на загинал в Първата световна война жител на плевенското село Беглеж ще извадят негов смъртен акт.

Ловешкият клуб "Традиция" се включи в национална възстановка на Околчица.
На осем години затвор при първоначален строг режим бе осъден мъж с ампутирана ръка от Червен бряг заради блудствени действия с възрастни жени.

Литекс започна подготовка, утре представят Балъков, съобщава на спортната си страница вестник "Зетра".

Откриха тялото на удавено дете в река Вит
netinfo

Сградата на „Тотлебен" 33 ще става „блок на мечтите", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Близо 2 млн. лева ще инвестира Уршула Михаловска, ремонтът започва, съобщава още вестника на първата си страница.

Плевенчанин олекна с 34 хиляди лева за кола, оценена като тотална щета, разказва "BG Север" на конфликтната си страница.

„Фирма изнася 20 милиона малки оглюви на година" и „Пилешкото и захарта у нас са по-скъпи отколкото в Европа", са част от заглавията на страницата за бизнес.

Завършването на детската градина - скъпо почти като абитуриентски бал, ни информира ежедневникът от стр. 6.

Млади театрали играят „Сън в лятна нощ", използват за декори балконите в залата, съобщава вестникът на Артстраницата.

Много от реките в областта са опасно затлачени, превърнати са в сметища, заявава в интервю пред седмичника шефът на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен, комисар Емил Маринов.

Стр. 15 както винаги представя спортния живот в Плевен и региона, като акцентът този път е върху ветераните на „Спартак", които спечелиха първо място тристранен международен турнир.

„Радини вълнения в съвременен вариант разиграват в забавачка", е любопитното заглавие на последната стр. 16.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.