Обявиха Международен конкурс за детска рисунка за Пчеларство-Плевен 2016
Обявиха Международен конкурс за детска рисунка за Пчеларство-Плевен 2016 / dariknews.archive

За пореден път и тази година от 11 до 14 февруари Плевен ще бъде домакин на Международното изложение-договаряне "Пчеларство - Плевен 2016". За 14-ти път организатори на проявата са "Партнерс експо" ООД и Областният пчеларски съюз, под патронажа на Областна администрация - Плевен и Министерството на земеделието и горите.

По време на изложението ще бъде аранжирана тематична изложба "Пчеларството - екология и плодородие, пчелният мед - здраве и дълголетие". Това е и темата, на която "Партнерс експо" и Областният пчеларски съюз обявяват Mеждународен конкурс за детска рисунка и пластика. Възрастовите групи са: 3 до 5 г., от 6 до 12 г. и от 13 до 16 години включително.

Децата могат да участват с максимум 2 рисунки и 1 пластика. Творбите ще се събират до 4 февруари в офиса на "Партнерс експо" ООД - България, 5800 Плевен, пл. "Възраждане" 1, стая 325.

На гърба на всяка рисунка трябва да са написани - трите имена, възраст, град, адрес, телефон за връзка и училище/школа на участника. Рисунките трябва да са с размери до 35 см височина/50 см широчина. За пластиките няма определен размер и е желателно да се изпращат в кутия, съветват организаторите.