НУ„Отец Паисий изпрати випуск 2016
НУ„Отец Паисий изпрати випуск 2016 / otec-paisij

С празнична програма  НУ„Отец Паисий" - Плевен изпрати своя випуск 2016. Началото й даде изпълнението на химна на училището в зала "Катя Попова", където се състоя събитието на 1 юни.

Осемдесет и двама минибитуриенти получиха свидетелствата си за завършена начална степен на основно образование. Те бяха поздравени от своите класни ръководители Ваня Парашкевова, Радка Топалска, Снежина Ботева и Ива Стайкова. Традиционно на тържеството, директорът на училището Иван Вълков обяви резултатите от Националното външно оценяване в IV клас.

НУОтец Паисий" изпрати випуск 2016
netinfo

За поредна година четвъртокласниците от училището са се представили отлично и са постигнали среден успех 17,74. Иван Вълков поздрави випускниците за постиженията им и награди изявените ученици. Грамоти за отлично представяне в Националното състезание „Ключът на музиката" получиха Михаил Миховски, Кристина Апулчева, Мартин Симеонов, Станислава Вутова, Карина Господинова, Здравко Димитров, Марина Карамалакова и Хрисимира Асенова. Роберто Стаматов бе награден за Първо място и приз „Плевенско славейче" от фолклорен музикален конкурс на името на Гена Димитрова, организиран от Сдружение „Артилерия - ген. Владимир Вазов" - Плевен.

Карина Господинова бе отличена за второто си място в Националната олимпиада „Знам и мога" с грамота от Министерството на образованието и науката. Родителите на изявените ученици получиха Благодарствено писмо за проявените грижи и подкрепа в реализирането на успехите на децата си.

В празничната програма прозвучаха любимите песни на малките паисиевци в изпълнение на училищната вокална група „Усмивка": „Деца на България", „Все на мен ли?", „Доброта".