Новият Kлуб „Дейци на културата в Левски участва в изложба-базар
Новият Kлуб „Дейци на културата в Левски участва в изложба-базар / levski.press

Kлуб „Дейци на културата" беше основан в град Левски в края на ноември, съобщи избраният зa председател на клуба Веселин Стоев. За членове на управителния съветна клуба са избрани Валентина Маринова и Денислав Меразчиев. Специални гости на събитието са били кметът на Община Левски Любка Александрова и зам.-кмета Радослав Йорданов.

Kлуб „Дейци на културата" ще провежда редовни сбирки всеки петък от 18:00 ч. в своя клуб в къща -музей"Г.Парцалев". Предстои и първото участие на клуба, съвместно с НЧ"Г.Парцалев" и галерия"Вист" в град Левски в изложба-базар, която ще се състои в средата на декември във фоайето на читалището.

В изложбата-базар, която ще се състои на 16 декември във фоайето на читалището ще участват над 15 творци от Левски и Павликени, ученици от ОУ"М.Горки" в гр.Левски, деца участвали в „Лятно училище по изкуствата-Левски 2013".

Официалното откриване на изложбата -базар ще стане на 16 декември от 18:00 ч. с изпълнение на вокална група „Лира" с ръководител Бойка Русанова при ОУ"М.Горки"в гр.Левски.
Всеки, който закупи експонат от изложбата ще участва в томбола за картина, бутилка в кожа, мини пластика или картичка предоставени от галерия „Вист", информират организаторите.