Нов видео клип създават в Младежки център Интелект
Нов видео клип създават в Младежки център Интелект / archiv.DarikNews

„Усмихни се" ще е мотото на национална кампания „Усмивки", която щес се проведе от 1 до 30 юни 2012 година в цялата страна. Организатор на инициативата е Сдружение Младежки информационно-консултантски център „Интелект" Плевен. Кампанията ще се реализира и популяризира с участието на представители на училища, младежки центрове и читалища от цялата страна.

Идеята е породена от желанието на младите хора да бъде внесен позитивизъм и светлина в сивото забързано ежедневие. За целта от музикалния екип към Младежкия център се композира музика и в момента текат довършителни работи по видео клип, в който участие ще вземат над 150 младежи - представители от училища и читалища от Област Плевен. Специално участие в клипа ще вземе и световният щампион по бийтбокс, Адриана Николова - Печенката - възпитаничка на НУИ"П. Пипков" - Плевен.

Видеоклипът ще има за цел да провокира усмивки и положително настроение в хората, и заедно със създадения за целта флаер ще е лицето на Национална кампания „Усмивки".

Флаера ще е подготвен като фотоколаж и ще е уникален, като ще изобразява по интересен графичен начин в едно цяло всичките младежи и организации участващи в популяризирането на кампанията.