НДСВ ще води предизборна борба без компромати
НДСВ ще води предизборна борба без компромати / netinfo

Смятам, че е недостойно да се използват подобни публикации в една такава предизборна ситуация, с оглед на теснопартийни политически дивиденти. Това каза в Плевен проф. Анелия Мингова, председател на ПГ на НДСВ, по повод американската статия, уличаваща Бойко Борисов във връзки с престъпния свят. Проф.

Мингова беше категорична, че НДСВ не би използвала подобна ситуация, за извличане на дивиденти за себе си. Способите за предизборна борба с използването на компромати ще ги видим и на тези избори, но категорично мога да кажа, че НДСВ ще разчита на честно, лоялно партньорство с останалите конкуренти на политическата сцена, допълни тя.

Ние имаме начини да представим и да докажем себе си с положителни резултати от последните 6 години. Не се съмнявам, че моралът и отговорността на една такава равностойна предизборна кампания ще дадат най-добрия резултат, категорична беше депутатката.

Анелия Мингова се включи днес в националната кампания “Мениджър за един ден”, като прекара един работен ден с единайсетокласниците Николета Симеонова и Емануил Аргилашки от ДФСГ “Интелект”.