Назначиха младши експерти по програма “Старт на кариерата”
Назначиха младши експерти по програма “Старт на кариерата” / снимка: пресцентър на Областна администрация Плевен

Трима младши експерти са новото попълнение в Областна администрация Плевен. Това са Надя Никифорова, Светослав Стефанов и Десислава Парашкевова, които бяха представени на екипа. Те са назначени по програма "Старт на кариерата" на Министерството на труда и социалната политика, уточняват от пресцентъра на администрацията.

Надя Никифорова и Светослав Стефанов ще работят като младши експерти в Дирекцията по административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността. Те са завършили право във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий".

Десислава Парашкевова е назначена в Дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост". Младши-експертът Десислава Парашкевова е завършила Русенския университет "Ангел Кънчев" и е бакалавър по специалността "Ерготерапия". Приоритет в нейната работа ще бъдат социалните дейности.

Новите служители са назначени на работа в администрацията за период от 9 месеца, съгласно условията на програмата "Старт на кариерата". Тя е национална програма, която предлага възможности за заетост на млади хора на възраст до 29 г., завършили висше образование и без трудов стаж по специалността.