/ Георги Димитров
"Националната агенция за приходите (НАП) обяви продажба на имоти в Плевен". Това съобщи Рени Дудева, главен инспектор в офиса на агенцията в областния град. Продажбата ще бъде извършена чрез търг с тайно наддаване - за земя, етаж от административна града и товарен автомобил.

"Теренът е в Плевен, захранен e с ток и вода, с централна канализация. Етажът е самостоятелен, има два товарни асансьора, две зали за шиене, гладачно, кроялно, два офиса и други помещения. Автомобилът е в движение и в добро общо техническо състояние", добави Дудева.

Огледът ще се извършва всеки присъствен ден от 13 до 24 октомври, от 10:00 ч. до 16:00 часа на адрес: ул. "Георги Кочев" номер 88. Предложенията за участие в търга се подават в сградата на НАП - офис Плевен, ул. "Дойран" номер 43, всеки присъствен ден от от 13 до 24 октомври, от 09:00 до 17:00 часа.

Разглеждането на предложенията ще се извърши на 28 октомври, от 10:30 часа. Условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на вещите с описание и продажна цена, са на разположение на страницата на НАП в интернет.
БТА