Намериха наркотици на два адреса
Намериха наркотици на два адреса / DarikNews.bg, архив

Амфетамини и канабис са открити в Червен бряг при специализирана операция за незаконно притежаване на наркотици, проведена вчера.

При претърсването на апартамента на 22-годишен мъж в метална кутия в шкаф на секция са намерени и иззети 12 хартиени пакетчета с размери 1,5см. Х 2,5 см. В тях е имало 11 бледорозови таблетки с общо тегло - 4,91 грама. Открити са 12 полиетиленови топчета със суха зелена тревиста маса, наподобяваща канабис, с общо тегло - 12,92 грама и две овални пресовки с общо тегло 22,74 грама, с неустановено съдържание. Иззетите веществени доказателства ще бъдат изпратени за лабораторна обработка. Притежателят на дрогата е задържан за 24 часа.

На друг адрес в Червен бряг са намерени 1542,5 грама суха зелена тревиста маса, наподобяваща канабис. Дрогата е открита в метална кутия от кафе, в кутия от капучино и в стъклен буркан. Иззетите веществени доказателства също ще бъдат изпратени за лабораторна обработка. Апартаментът е обитаван от 25-годишен мъж, осъждан за предишни престъпления. Образувано е полицейско производство, сезирана е прокуратурата.