Найден Зеленогорски да подкрепи Цецка Цачева!?
Найден Зеленогорски да подкрепи Цецка Цачева!? / netinfo
Кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Цецка Цачева би могла да обедини всички център-дясномислещи хора и в тази посока бихме могли да намерим едно добро партньорство с Найден Зеленогорски, ако той прецени да я подкрепи. Това каза днес лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов при представянето на кандидат-кметската листа в Плевенските общини.

Искаме да консолидираме колкото е възможно център-дясно избирателя, тъй като за нас е важно Плевен да не бъде превзет от червената нуменклатура и по-специално от сегашното политичестко тройно статукво, заяви Цветан Цветанов.

За да имаме пълен успех още на първия тур, би било полезен ход Найден Зеленогорски да подкрепи кандидатурата на Цецка Цачева и по този начин да не разпиляваме допълнително гласовете в център-дясно, поясни Цветанов. Като добър пример в тази посока той изтъкна решението на Иван Чомаков да се откаже от надпреварата в Пловдив и партньорството със СДС Бургас, които ще подкрепят кандидата на ГЕРБ.

Цветан Цветанов заяви, че ГЕРБ най-много ще разчита на партията на негласуващите и ще работи най-активно точно с тази част от обществото, за да накара избирателите да упражнят правото си на глас.

Мислим, че ще можем да върнем загубеното доверие в институциите с нашата антикорупционна политика, прозрачност и приемственост, допълни лидерът на ГЕРБ. Той изрази увереност, че партията ще бъде първа сила на местните избори и изтъкна, че ГЕРБ ще има най-голямо участие в кметската изборна надпревара.