Национална кампания Усмивки стартира на 1 юни
Национална кампания Усмивки стартира на 1 юни / dariknews.bg
Национална кампания Усмивки стартира на 1 юни
53810
Национална кампания Усмивки стартира на 1 юни
  • Национална кампания Усмивки стартира на 1 юни

На 1-ви юни - Деня на детето стартира Национална кампания „Усмивки". Организатор на инициативата е сдружение Младежки информационно-консултантски център „Интелект" Плевен.

За периода от 1 до 30 юни, съвместно с над 300 организации от цялата страна ще се провокират усмивки и положително настроение в хората.
В продължение на два месеца усилена работа, музикалният екип към Младежки Център „Интелект" създаде видеоклип озаглавен „Усмивки".

В реализацията му, като композитори, музиканти, актьорско участие, монтажисти, сценаристи и екип по реквизита се включиха над 150 младежи от Област Плевен. Бийт бокс великаните Адриана Николова - Печенката и Кристиан Попов - Спрайта също взеха участие в забавата в типично техен неподражаем стил.

Изработен беше флаер, който заедно с клипа ще са лицето на кампанията. На флаера са изобразени в колажна форма участниците в заснемането на клипчето, както и символите на официалните партньори и съорганизатори на инициативата. DarikNews е сред основните партньори на Национална кампания „Усмивки".

Много положително настроение и комични ситуации съпътстват героите във видеото, а за финал се откроява и посланието - „Усмивката е единствената крива, която може да изправи нещата";)

Национална кампания Усмивки стартира на 1 юни
netinfo

Десетки регионални и национални медии приветстваха идеята и също ще се включат в популяризацията на кампанията, като заедно с младежите ще внесат надежда, позитивизъм в ежедневието.