Много секс в Годината на заека
Много секс в Годината на заека / sxc.hu
Много секс в Годината на заека
38311
Много секс в Годината на заека
  • Много секс в Годината на заека

В началото на февруари, когато китайците отбелязаха своята Нова година, по техния календар настъпи Годината за заека. Тя диктува своите заешки закони, които за радост на изчезващите българи и за ужас на многомилярдните китайци, са свързани плодене и множене.

Сексът, твърдят запознати с китайските съдбовни знаци, щял да бъде водеща сила на цялата 2011 година. Неслучайно навярно и голяма част от миниатюрните цветни фигурки, които сме свикнали да си подаряваме около празника на влюбените през февруари, тази година са с изключително сексуално излъчване. Групов заешки секс, Камасутра календар и късметчета със спортно-любовни пози посрещат, купувачите, решили да потърсят нещо дребно за любимия човек.

Преглед на един от плевенските шарени щандове показа, че зайчетата в различните им форми се харчат изключително добре. Тези, които навсякъде ще откриете, са тривиално гарнирани с червено сърце и кичозен надпис "Love".

Това обаче не бива да ви притеснява особено, тъй като не самата форма на подаръчетата е важна, а посланията, които всяко от тях носи, подчертават търговците. И послания не липсват на шарените щандове в Плевен, късметчета съпътстват всяка една покупка. Съществена част от тях са разбира се - сексуални, знайни и незнайни пози.

За женените Годината на заека предвещава възраждане на любовта и страстта. Съпрузите със стаж ще открият, че не познават всички достойнства на половинката си в леглото и ще пристъпят към разбулване на сладки тайни, твърдят китайски мъдреци. Младите пък могат да се надяват на страстни партньори. Тези, които дълго са чакали дете, през тази година могат да видят усилията им увенчани с успех. Заекът покровителства плодовитостта, така че през 2011 трябва да се работи често, усърдно и с удоволствие в тази посока.