Младите за България - амбиция облечена в образованост
Младите за България - амбиция облечена в образованост / archiv.DarikNews

Младост означава сила, енергия, емоция и всичко това ангажира отговорността на младите. Отговорността да създаваш и владееш енергията, с която природата те е надарила. Отговорността да решаваш мъдро, макар и емоционално, защото така определяш своето и бъдещето на близките си. Отговорността да действаш, а не да чакаш нещата да се случат.
Да вземаш решения в дни, когато това е най-тежко и да следваш пътя независимо колко е труден.

В едно интервю за CNN Ричърд Брансън казва:" Моят бизнес нямаше да е така успешен без потенциала на младите амбициозни мениджъри". Амбиция облечена в образованост.

Бъди отговорен днес, за да не оплакваш утре открадната ти младост. Да си млад не означава да чакаш наготово, а да търсиш и да изследваш всички възможности да си успешен. А успехът се измерва в много неща.

Хубавата работа, доброто семейство, уютния дом и среда са малка част от дефиницията на просперитета.
Но всичко това изисква мъдри решения, взети с волята и отстоявани с неизчерпаемата енергия на младостта.

Днес сме на прага на ново изпитание пред вярата и надеждите ни. Да изберем по-трудния, но сигурен път или да заложим на утопичните обещания за лесен живот, подплатен с високи заплати? Отговорът е на една ръка разстояние и не е бутилката с бира. Той се крие в помътнелите очите и в треперещите ръце на бабите и дядовците ни и в тяхната открадната младост. Открадната със същите сладки обещания за лесен живот и топли старини. Крие се в откраднатите им надежди и вяра. Макар да изглежда по-трудно сега, то със сигурност ще получитеотплата за волята и енергията, с която ще следвате избрания път.

Бъдете силни, както природата ви е създала и смели да се борите, защото животът е във вашите ръце и само от вас зависи как ще го изживеете.

Предизборен щаб на ПП ГЕРБ - Плевен.