Млади специалисти ще работят в Областна администрация
Млади специалисти ще работят в Областна администрация / Областна администрация Плевен

Комисия, назначена със заповед на областния управител Иван Новкиришки, e извършила класиране на кандидатите по програма "Старт в кариерата", съобщават от пресцентъра на Областна администрация. Кандидатите са изявили желание да работят в различни отдели на институцията.

В дирекция «Административно правно обслужване, финанси и управление на собствеността" за едно място по технически науки - "Комуникационна и компютърна техника" са класирани петима младежи, а за работно място «Право», комисията е класирала трима кандидати.

Поради липса на кандидати, които да отговарят на изискванията Комисията е предложила обявеното място «Комуникационна и компютърна техника" да се трансформира в работно място "Право" и е класирала един кандидат.

За Дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост" и обявеното работно място "Архитектура, строителство и геодезия" също няма кандидати, отговарящи на изискванията. Във връзка с необходимостта от специалист "Социални дейности" в специализираната дирекция за прилагане на Областната социална стратегия на област Плевен, комисията е класирала един желаещ.

Имената на младите специалисти, които ще бъдат назначени по програмата "Старт в кариерата" в Областна администрация - Плевен, ще бъдат публикувани на страницата на Агенцията по заетостта след 28 септември т.г. На този етап протоколът с класиране на комисията е обявен на информационното табло на Областна администрация.