mo bsp
mo bsp / bsp pleven
На 16 юни 2018 г. - събота в град Плевен в хотел „Ростов” ще се проведе първият Национален съвет на Младежко обединение в БСП след провелата се IV-та Национална отчетно-изборна конференция.

mo bsp
bsp pleven

На срещата ще присъстват над 80 млади социалисти от цяла България. Официални гости ще бъдат - Диана Ботева - областен председател на БСП, Свилен Атанасов - общински Председател на БСП и Бойко Тодоров - зам.-председател на общинския съвет в Плевен.
За членове на новия Национален съвет са избрани  шестима плевенски младежи  - Иван Мандински, Антонио Василев, Веселин Радев, Надежда Мидюрова, Лаура Маринова и Атанас Атанасов.
Членовете на Националния съвет на Младежко обединение в БСП ще гласуват Оперативно бюро и работни органи. Новоизбраното ръководство ще работи по политики в направления, свързани с образование и култура, неправителствен сектор, Европейски въпроси, законодателни проекти и др.
В дневния ред на младите социалисти е предвидена и точка по формиране на комисии в двете основни направления - икономика и образование.