Младежи от БСП победиха в турнир по футбол
Младежи от БСП победиха в турнир по футбол / netinfo

Футболисти от Младежката организация на БСП Плевен победиха в организирания от МГЕРБ турнир по футбол. Това съобщават от пресцентъра на социалистическата партия. В надпреварата се включиха отбори от младежите на ССД, Атака, НДСВ, ЛИДЕР, ГЕРБ и БСП.

Регламентът на турнира предвиждаше срещите да са от по две полувремена по 15 минути. В първия кръг на турнира ГЕРБ и ССД не успяха да отбележат гол в редовното време и младежите на Бойко Борисов отбелязаха едно попадение във вратата след дузпи. Атака паднаха от НДСВ с 0:3, а младежите от БСП разгромиха ЛИДЕР с 3:0. Във втория кръг от надпреварата отборът на БСП се наложи убедително над ГЕРБ, като срещата завърши с резултат 4:2. Отборът на НДСВ също победи ГЕРБ с 2:0. На финалната среща едни срещу други се изправиха младежите на БСП и НДСВ. В редовното време те успяха да си отбележат по едни гол.

Така победител в турнира бе отборът на БСП, който освен най-много спечелени мачове постигна превъзходство по вкарани голове и точков актив. Щастливите младежи получиха купата на ГЕРБ и я връчиха на своя лидер, председателят на общинската организация на БСП Плевен Любомир Петков.

Младите социалисти заявиха желание да отправят покана към младежките организации на останалите партии и за турнир по баскетбол.