Млада майка от Белене се нуждае от средства за лечение

Млада майка от Белене се нуждае от средства за лечение
Млада майка от Белене се нуждае от средства за лечение / irina.bucheva

28-годишната Ирина Бучева от Белене е изцяло парализирана от пролетта на 2013 г. До момента е посетила няколко клиники в София и Плевен. Лекарите в България не й поставят диагноза и поради тази причина не могат да назначат адекватно лечение. Вече две години тази майка е на легло, не може да се грижи за детето си, не може да го прегърне, да излезе на разходка с него, нито да присъства на негово тържество в детската градина.

Надеждата е, Ирина да посети „Неуровита" - клиника в Русия, с надежда за поставяне на диагноза и започване на адекватно лечение със стволови клетки.

След получено писмо от клиниката е станало ясно, че сумата за първия етап на лечението на Ирина, което е за 21 дни и включва редица изследвания, за да се провери допустимостта при пациента за клетъчна терапия, които ако са положителни, следват една или две стволови клетки трансфузия, е 21 000 Евро. За събиране на средства, които да подпомогнат семейството на Ирина, нейните приятелки са открили дарителска сметка, поставят кутии за дарение в град Белене. Запланували са и редица други дейности.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА BGN:

BG48FINV91501316514496

Първа инвестиционна банка

IBAN - FINVBGSF

ИРИНА БОРИСЛАВОВА БУЧЕВА