/ dariknews.archive
Десети рожден ден отпразнува МЕТРО-Плевен. За празника, който беше отбелязан официално на 16-ти октомври 2018-та година дойдоха около 200 приятели и клиенти на плевенския клон на веригата магазини Метро кеш енд кери България ЕООД.

metro
dariknews.archive

Специална и много приятна изненада за гостите и домакините беше участието на възпитаници на Детска градина „Щурче“ - Плевен и Сборна фолклорна формация “Студенец“. Програмата на празника предвижда и раздаване на 10 специални награди по случай годишнината, което ще стане чрез томбола в 18:00 часа същия ден.

metro
dariknews.archive

С благодарност към всички клиенти, служители и партньори на магазин МЕТРО-Плевен се обърна управителят Павел Илиев.
„Тези десет години за нас бяха свързани с доста предизвикателства и трудности, а също така претърпяхме много промени, като трябваше да вземем различни и трудни решения. Въпреки всичко, обаче, МЕТРО Плевен успя да запази своя дух и своята амбиция да върви

metro
dariknews.archive

Две са нещата, които ни помогнаха през тези години и едното със сигурност сте вие – нашите клиенти и партньори, а второто е, че дължим успеха си на нашите служители, които всекидневно ни помагат в работата ни. Вие всички бяхте рамо до рамо с нас и ни помагахте да се развиваме“, каза управителят на МЕТРО-Плевен.
„Освен 10 години днес имаме и един друг повод за гордост и това е обновяването на нашия отдел „Деликатеси“. В него ние успяхме да надградим асортимента като добавихме още видове сирене, кашкавал и други млечни продукти“, обяви управителят на МЕТРО-Плевен Павел Илиев, като покани всички гости на събитието на голяма дегустация след официалната част.
Добър ден“, каза оперативният директор на МЕТРО България Жан Котан и добави, че за сега това е единственото нещо, което може да каже на български еаик, но обеща още следващата седмица да дойде отново в Плевен и да говори на български.
„Преди 10 години открихме този магазин в Плевен и всички вие през годините успяхте да създадете тесните връзки между нас. За изминалото време създадохме този богат магазин – нещо, което местният пазар никога не би могъл да осигури. Затова благодаря на вас, скъпи клиенти, защото това съществува благодарение на вас.
Искам да благодатя и на всичкки колеги, които работят в МЕТРО, от които 40 % са тук от самото начало, много са усърдни и благодарение на тях МЕТРО съществува вече 10 години в Плевен.

metro
dariknews.archive

Може би е парадоксално, но това е най-младият и най-успешният екип от всички магазини МЕТРО в страната. Затова вероятно това е екипът – шампион. Преди всичко те са шампиони в работата си с клиентите и затова искам да им благодаря.
На 10 години човек преминава в следващата фаза от живота си – тийнейджърството и пожелавам на плевенското МЕТРО и на клиентите да бъдат щастливи в следващите години и да се развиват все така успешно“, завърши оперативният директор на МЕТРО България Жан Котан, който е на този пост в България от края на септември тази година, но работи в МЕТРО във Франция от 17 години.
В приветствените си думи кметът на Плевен георг Спартански, който беше специален гост на събитието каза:
“Аз мисля, че трудно можем да си представим съвременна България особено по отношение на търговията с хранителни и нехранителни стоки без трайното, забележимо и значимо присъствие на търговската верига МЕТРО в страната“.  Спартански отбеляза, че наред с това че екипът на МЕТРО Плевен е шампион, магазинът предоставя услуга с такова качество и асортимент, каквито много малко търговски вериги биха могли да постигнат.

metro
dariknews.archive

„Смисълът на това, да се развиваш и да правиш бизнес е да се сравняваш с конкурентите си и да предоставяш по-качествени и по-многобройни услуги на по-добра цена. В крайна сметка това ти носи печалба, калчва те в битките с конкурентите, но най-голямата полза е за нас - потребителите, защото когато дойдеш в МЕТРО, можеш за кратко време да напазаруваш всичко, което ти е необходимо, без да губиш излишно време“.

Кметът на Плевен отправи и специална благодарност към персонала на МЕТРО Плевен: „Тези момчета и момичета, които правят така, че ние – клиентите да се чувстваме не просто като гости, а като желани партньори и когато дойде човек в МЕТРО и напазарува, да се чувства доволен и да има желанието пак да дойде, както гоправят хиляди плевенчани и гости на Плевен‘.

metro
dariknews.archive

Георг Спартански пожела: „Нека след 10 години – на 20-та годишнина на МЕТРО-Плевен, отново да се съберем тук на такова мило тържество и ние - клиентите, да бъдем пак така доволни и благодарни за това партньорство с търговската верига МЕТРО“.

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive

metro
dariknews.archive