Мартин Митев е новият шеф на плевенската РЗОК
Мартин Митев е новият шеф на плевенската РЗОК / DarikNews
Мартин Митев е новият шеф на плевенската РЗОК
24675
Мартин Митев е новият шеф на плевенската РЗОК
  • Мартин Митев е новият шеф на плевенската РЗОК

Мартин Митев е новият шеф на РЗОК Плевен, той е назначен на 17 декември и ще изпълнява длъжността до провеждане на конкурс за поста. Това оповести лично той на среща с представители на медиите.

Митев е завършил Стопанска академия в Свищов, има две специалности - Международни икономически отношения и Здравен мениджмънт, в системата на здравеопазването е от 1996 год. Професионалната си кариера е започнал от Медицински университет, четири години е бил и зам.-директор на УМБАЛ. От март 2006 год. работи в РЗОК Плевен като началник отдел "Бюджет". "Поемам касата в труден момент, липсата на пари и кризата се отразява и при нас", каза Мартин Митев.

Един от проблемите, които се очертават за следващата година, се нарича болници, каза новият шеф на плевенската здравна каса. Чуйте мнението му в звуковия файл.

Мартин Митев информира и че е минал одит на Сметната палата, проверяван е периодът от 2005 година до месец юни 2009 год. Има връчен предварителен одитен доклад, но след приемането му от Сметната палата ще може да се оповестяват данните в него, уточни директорът на РЗОК Плевен.

"Не съм човек, който може да отрече нещо добре свършено, т.е. това, което е свършено преди мен в тази каса, аз ще стъпя на него и ще продължа да го надграждам", допълни Мартин Митев.