Любен Дилов-син: Ивайло Калфин трябва да е следващия президент на България
Любен Дилов-син: Ивайло Калфин трябва да е следващия президент на България / dariknews.archive

В Плевен почетният председател на ПП„Движение Гергьовден" Любен Дилов - син, заяви при срещата си с поддръжници на кандидата за президент Ивайло Калфин, издигнат от коалиция „КАЛФИН - ПРЕЗИДЕНТ", че изборът на държавен глава трябва да се направи много внимателно и да не бъде оставен на големите партии, които са склонни да изпратят там партийни послушковци и последното нещо, с което се съобразяват е лицето на България пред света.

Любен Дилов-син: Ивайло Калфин трябва да е следващия президент на България
netinfo

"Искам да ви кажа, защо аз и ПП "Гергьовден" избрахме Ивайло Калфин и проф. Халачев за кандидат-президентска двойка с номер 15 на тези избори. Ние сматаме, че нормалните хора правят избори - какво да облекат, какво да ядат, каква музика да слушат, каква книга да четат и всъщност изборите, които правим са нашето собствено лице. Но когато избираме президент на България, ние избираме лицето на България пред света, т.е. хората които през следващите пет години ще се отъждествяват с държавата България.
Последните години показаха, че този избор трябва да бъда правен по-внимателно и да не бъде оставен на големите партии, които са склонни да изпратят там партийни послушковци и последното нещо, с което се съобразяват е лицето на България пред света.
Затова ние смятаме, че Ивайло Калфин и проф. Халачев са изключително подготвени.

Любен Дилов-син: Ивайло Калфин трябва да е следващия президент на България
netinfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ивайло има страхотната експертиза да е един от най-добрите икономисти. Бил е социален министър и вицепремиер, външен министър, а и в момента е член на Комисията Монти, която е една от най-влиятелните комисии в ЕС, разпределяща всяка година близо 1 трилион евро в бюджета на 520 милилона европейци. Всичко това е Ивайло Калфин - човек, който не просто може да звънне на девет десети от важните европейци, от които зависи не само европейската политика, но и съдбата на България след десет години.
Ние смятаме, че големите партии изцяло ни лъжат, този избор е изцяло мажоритарен и много важен за всеки от нас. Той не е важен за партиите и затова коалицията ни не се казва АБВ или Гергьовден, а се казва „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ", защото ние смятаме, че Ивайло Калфин трябва да е следващия президент на България. Проф. Любомир Халачев трябва да е вицепрезидент на България, защото това е единствения кандидат, който произлиза от сферата на културата и образованието и смятаме, че това може да бъде постигнато като гласуваме всички с номер 15 в интегралната бюлетина".

Любен Дилов-син: Ивайло Калфин трябва да е следващия президент на България
netinfo

Купуването и продаването на гласове е престъпление!