ЛИДЕР сформира структурите си в Плевенско
ЛИДЕР сформира структурите си в Плевенско / netinfo
Партия ЛИДЕР ще работи за развитието на икономиката и подобряване качеството на живот чрез т.нар. икономически патриотизъм, каза областният координатор на партията в Плевен Огнян Милчев при представянето на новосформираната Областна структура.

Вече се изграждат организации в общините Плевен, Гулянци, Белене, Долна Митрополия, Искър, Кнежа, Никопол и Левски. Предстои структуриране е организацията на ЛИДЕР в Пордим, обяви още той.

Милчев подчерта, че партията е ориентирана към младите и проспериращи хора, които са “лидери” в обществото, но са с чисти и неопетнени имена. Симпатизантите в общинската структура вече наброяват около 200 души, а в областта са над 400. От ръководството изразиха надежда до Първия национален конгрес на партията, който ще се проведе на 12 април в столицата, в редиците на областната организация да има поне 600 човека.

Партията все още не е напълно идентифицирана в обществото, но набира все по-голяма полулярност, каза Огнян Милчев и коментира, че ако в момента се явят на избори заедно с ВМРО и ЗНС, ще преминат 4%-ната бариера.

Подробности в прикачения звуков файл...