spartak
spartak / dariknews.archive
На 6-ти юли – петък беше избран нов Управителен съвет на ОФК“Спартак“ – Плевен. В него влизат зам.-кметът на Община Плевен Иван Кюлджийски, общинските съветници Пепо Петков и Дарин Ангелов, Евгени Генов от Община Плевен и Емил Мишев като представител на един от най-новите спонсори на клуба.
До края на тази седмица се очаква да бъде избран председател на новия Управителен съвет, каза за медиите Дарин Ангелов.

spartak
dariknews.archive

„Заварваме 10-то място във „В“-група на футболния отбор на град Плевен. Мисля, че не това е целта на плевенчани. Аз съм плевенчанин и съм идвал много пъти на футболни мачове и за съжаление напоследък няма за какво да дойда и да покажа на децата си или на мои гости – футболни фенове, да гледат футболния ни отбор „Спартак“.

Дарин Ангелов кажа още, че първото, което ще направи новият Управителен съвет на футболния клуб „Спартак“ е пълна ревизия на това, което се приема от предишното ръководство на клуба.
Дарин Ангелов подчерта, че тренировъчните екипи на отбора на „Спартак“, за да започне подготовката си за новия сезон са били доставени спешно в рамките на дните от избирането на новия УС на ОФК“Спартак“ в петък, до понеделник. "Значи, смятайте, какво сме заварили - нищо", каза той.
„Сега предстои да изградим един напълно нов отбор от местни момчета - от град Левски и град Славяново, както и други, които са били в други отбори. Надявам се да върнем старата слава на Плевенския клуб, защото моята визия за Плевен не е това, което виждаме сега. Не да идват футболисти, които да се чудят дали ще им бъде платено, а да идват и да се развиват.
Мисля, че с уверението на Найден Зеленогорски, депутата Пламен Тачев и кмета на Плевен Георг Спартански, с които съм разговарял лично, отборът на ОФК“Спартак“ – Плевен ще го има и няма да има нищо общо с това, което е било“, каза старши треньорът Красимир Бислимов.

spartak
dariknews.archive

18 са футболистите на футрболния „Спартак“ като останалите до 22-ма ще бъдат попълнени от юношите от школата, каза още треньорът.
Първата среща на новата селекция на отбора на ОФК“Спартак“ – Плевен ще бъде на 15-ти юли 2018 г. с отбора на „Академик“ – Свищов, който ще бъде домакин на срещата. Началото на мача е в 10:00 часа в крайдунавския град.