Коледни празненства организираха в офиса на НАП в Плевен
Коледни празненства организираха в офиса на НАП в Плевен / nap-pleven

Единадесет деца на служители от офис Плевен участваха със свои творби в конкурса на НАП „Зимна приказка". От началото на декември изложба с техните невероятни рисунки радва колеги и клиенти, като внася коледен дух в сградата на офиса.

В кабинета на директора на офиса всички деца в присъствието на родителите бяха наградени за проявеното старание и талант с комплект от професионални темперни бои и рисувателен скицник. На отличените на национално ниво Дияна Цанева, Никола Ангелов и Александра Цветкова директорът, г-жа Потурлива връчи красиви грамоти от името на директора на ТД Велико Търново и специалните подаръци получени от Изпълнителния директор на НАП Бойко Атанасов.

В навечерието на Рождество Христово, на 23 декември служители и клиенти в офис на НАП Плевен се насладиха на прекрасното изпълнение на десет деца от 4-та група на детска градина „Слънце". Пременени в традиционни за зимните празници български носии и чудно украсени геги малките, но гласови Коледари отправиха с песни и стихове най-искрени благопожелания за здраве, щастие, късмет и берекет към присъстващите. С потропване на украсените геги и възгласи „Да бъде!" дружината огласи салона за обслужване на клиенти.

Коледни празненства организираха в офиса на НАП в Плевен
netinfo

И както традицията повелява, в знак на благодарност стопанинът на всеки дом да дари коледарите, милите деца бяха почерпени с топла баница и получиха много лакомства. С пожелание да бъдат здрави и щастливи през Новата година всички присъстващи получиха от директора на офиса Цветомила Потурлиева ръчно изработени от колегите от отдел „Услуги за клиенти" оригинални и красиви късмети.