Кметът на Плевен връчи купата на футболния турнир „Коиловци`2015
Кметът на Плевен връчи купата на футболния турнир „Коиловци`2015 / obshtina.pleven

Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, заместник областният управител Красимир Иванов и кметовете на Клисура и Розино - Борис Спиров и Димитър Петров, бяха гости на футболния турнир „Коиловци`2015" в петъчната вечер.

Кметът на Плевен връчи купата на футболния турнир Коиловци`2015"
netinfo

В надпреварата участваха отборите на ФК „Бойчинов" /ветерани/ и ФК „Бойчинов - Коиловци, ФК „Спартак" /ветерани" и ФК „Боримечка" - Клисура.

За плевенския „Спартак" игра селекционерът на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев като показа завидна техника и спотна форма, съобщиха от пресцентъра на Община Плевен.
Ветераните на „Спартак" - Плевен завоюваха първото място след равен мач с „Бойчинов" - Коиловци и последвала поредица от дузпи.

Купата беше връчена от проф. Стойков, който поздрави всички участници добрата игра. "Турнирът е една съхранена спортна традиция още от далечната 1974 год., достойна за пример на младите футболисти от общината и днес. Ние искаме да създадем приемственост между поколенията с този турнир кано част от възраждането на футбола в общината, който беше натикан в ъгъла от фалшиви местни герои." - каза проф. Стойков.

При окончателното класиране домакините от „Бойчинов" са втори, а трети и четвърти - ФК „Боримечка" - Клисура, и ФК „Бойчинов" /ветерани/ - Коиловци.