/ Община Ловеч
„Пожелавам успешен нов сезон, който да завърши със спечелването на промоция за Първа лига, където е мястото на „Литекс“.

"Созопол" и "Литекс" поделиха точките

С тези думи кметът на община Ловеч Корнелия Маринова се обърна към най-младия отбор в лигата и треньора му Живко Желев по време на тренировката на градския стадион в Ловеч снощи. Тази вечер е първата среща на тима във Втора лига, оранжевите приемат „Локомотив“ (ГО) от 19.30 часа.

„Чувам, че сте в страхотна форма, и вярвам в силата и бъдещето на вашата младост. Вие доказвате, че младите имат бъдеще в нашия град. Идвам в един не случаен ден, в навечерието на сезона.

Знаете, че от години следя футболните страсти в Ловеч, а Живко Желев го познавам от най-млада възраст. С огромна благодарност изказвам възхищението си от вашата работа.

Имате шанс за успешен сезон, ако дадем всичко от себе си и благодарение на треньорите, на помощта на Гриша Ганчев и Величко Дихонов, вярвам, че сте стигнете дотам, където ви е мястото“, каза още кметът.

Корнелия Маринова подари на треньора Желев скулптурна пластика, която символизира успехите на младите футболисти на Ловеч.