Кметът на Левски получи специална награда за европейски модел на управление.
Кметът на Левски получи специална награда за европейски модел на управление. / obshtina.levski

Екип на предаването „Кметовете на България" на ТВ ЕВРОКОМ връчи специална награда на кмета на Община Левски, Любка Александрова за европейски модел на управление. Предаването „Кметовете на България" отличава със специалната награда за втори път кмета на община Левски.

При получаването на наградата Любка Александрова каза, че признанието е много голямо и мотивацията й ще бъде още по-голяма през новия мандат. Тя благодари от сърце и от името на жителите на общината, защото наградата е и за хората за които работи.

Официалната церемония за връчване на наградите ще бъде на 28 януари в Банско, но поради служебни ангажименти на кметицата, екипът на телевизията й връчи наградата днес в нейния кабинет.

Предаването „Кметовете на България" представя онези български общини и градоначалници, които са спечелели проекти и имат подписани договори за работа по дейности свързани с живота на жителите. Разказва за празниците на градовете, за хората и традициите им, за съхраняването на местни духовни ценности, за интересните исторически и географски понятия, които са опазили общините.