Какво пише Посредник на 12 ноември
Какво пише Посредник на 12 ноември / netinfo
Най-после пускат парното, пише и “Посредник” от първа страница днес, средноденонощните температури вече паднаха под 12 градуса, каквото е едно от изискванията. Последни в списъка, на които ще пуснат топлото, са 17 абонатни станции, при които 50% от абонатите имат неплатени сметки. Тази зима обаче няма да е от най-студените, успокояват синоптиците.

И в Плевен, както в София, са се появили таксиметрови коли, които наподобяват на външен вид автомобилите на големите таксиметрови фирми. За това е сигнализирал в изданието таксиметров шофьор. Хората се заблуждават и след това им дерат кожите, 5 лева например е от болницата до гарата или 10 лева до “Дружба”. По-принцип фирмените коли са по-облепени с надписи, а тези на “копърките” са по-малко цветни, но явно вече са се научили и правят колите си почти същите като тези на известните компании.

Едва ли бих се кандидатирал за председател на СДС, казва в специално интервю кметът Найден Зеленогорски минути след заседанието на Националния съвет на СДС вчера. Интервюто с него може да прочетете на стр.3.

На същата страница е и мнението на депутата Венцислав Върбанов, който казва, че новоучредената формация “Обединени земеделци” ще работи за обща програма и общо явяване на изборите с партиите от център дясно.

“Общество за Нова България” е определило приоритетите си за предизборната програма на националния съвет на партията, пише още “Посредник”. Това са икономика, образование и престъпност, създадени са и специални работни групи. От общинската организация на “Общество за Нова България” в Плевен на Националния съвет са участвали 7 души.

Непознат зарадва младежите от Дневния център с почерпка. Как се е случило всичко? Осем деца от Дневния център за деца и младежи с физически и интелектуални затруднения в Плевен са посетили Регионалния исторически музей. След образователната разходка в петък младежите и техните придружители седнали да се почерпят в заведение в центъра. За тяхна изненада, когато отишли да платят, се оказало, че непознат клиент на заведението вече бил оправил сметката.